Tietosuojalauseke

Tietosuojakäytäntö thefoodiebunch.com-sivustolle

Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijamme yksityisyys osoitteessa thefoodiebunch.com, johon pääsee osoitteesta https://thefoodiebunch.com. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietotyyppejä tietoja, jotka thefoodiebunch.com kerää ja tallentaa ja miten käytämme niitä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintojamme ja on voimassa verkkosivustomme kävijöille heidän jakamiensa ja / tai keräämiensä tietojen suhteen foodiebunch.com-sivustolla. Tätä käytäntöä ei sovelleta mihinkään offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta kerättyihin tietoihin.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksymme sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot, joita pyydetään toimittamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan, tehdään sinulle selväksi siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaiset tietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi ja / tai liitetiedostot, jotka voit lähettää meille, ja kaikki muut tiedot, jotka voit valita antamasi.

Kun rekisteröit tiliä, saatamme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien kohteita, kuten nimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietosi

Käytämme kerättyjä tietoja eri tavoilla, mukaan lukien:

  • Tarjoa, ylläpidä ja ylläpidä verkkosivustoamme
  • Paranna, räätälöi ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi miten käytät verkkosivustoamme
  • Kehitä uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja
  • Viesti kanssasi joko suoraan tai jonkin kumppanimme kautta, myös asiakaspalvelua varten, päivitysten ja muiden verkkosivustoon liittyvien tietojen toimittamiseksi sekä markkinointi- ja mainostarkoituksiin.
  • Lähetä sinulle sähköpostia
  • Löydä ja estä petokset

Lokitiedostot

thefoodiebunch.com noudattaa tavallista lokitiedostojen käyttöä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki isäntäyritykset tekevät tämän ja osa isännöintipalvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä- ja aikaleiman, viittaus- / poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrän. Näitä ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavaan tietoon. Tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin verkkosivustot, thefoodiebunch.com käyttää evästeitä. Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien kävijöiden mieltymykset, ja verkkosivuston sivuja, joihin kävijä on päässyt tai käynyt. Tietoja käytetään optimoimaan käyttäjien kokemus mukauttamalla verkkosivujemme sisältö kävijöiden selaintyypin ja / tai muun tiedon perusteella.

Jos haluat lisätietoja evästeistä, lue "Mitä evästeet".

Google DoubleClick DART-eväste

Google on yksi kolmannen osapuolen toimittajista sivustossamme. Se käyttää myös evästeitä, jotka tunnetaan nimellä DART-evästeet, jotta ne voivat tarjota mainoksia sivustomme kävijöille heidän vierailunsa www.website.com-sivustossa ja muissa Internet-sivustoissa. Vierailijat voivat kuitenkin halutessaan kieltäytyä käyttämästä DART-evästeitä käymällä Google-mainos- ja sisältöverkoston tietosuojakäytännöissä seuraavalla URL-osoitteella: https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppanimme

Jotkut sivustomme mainostajat voivat käyttää evästeitä ja web-majakkeja. Mainoskumppanimme on lueteltu alla. Jokaisella mainoskumppanillamme on omat tietosuojakäytännöt käyttäjätietojensa suhteen. Saat helpomman pääsyn linkittämään alla oleviin tietosuojakäytäntöihin.

Mainontakumppanien tietosuojakäytännöt

Voit tutustua tähän luetteloon löytääksesi tietosuojakäytännön kullekinfoodfoodiebunch.com-sivuston mainoskumppanille.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web-majakoita, joita käytetään mainoksissaan ja linkeissä, jotka näkyvätfoodiebunch.com-sivustossa ja jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimelle. He saavat IP-osoitteesi automaattisesti, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään mittaamaan mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai yksilöimään vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisältö.

Huomaa, että thefoodiebunch.com-sivustolla ei ole pääsyä näihin evästeisiin, joita kolmannen osapuolen mainostajat käyttävät, eikä hallita niitä.

Kolmannen osapuolen Tietosuojakäytännöt

thefoodiebunch.comin tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi suosittelemme, että tutustut tarkempiin tietoihin näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien vastaaviin tietosuojakäytäntöihin. Se voi sisältää heidän käytäntönsä ja ohjeet tiettyjen vaihtoehtojen kieltäytymisestä.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetusten avulla. Jos haluat tietää tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla, löydät ne selainten vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA: n tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n nojalla Kalifornian kuluttajilla on muun muassa oikeus:

Pyydä, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa luokat ja tietyt henkilökohtaiset tiedot, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki kuluttajan henkilökohtaiset tiedot, jotka yritys on kerännyt.

Pyydä, että yritys, joka myy kuluttajan henkilötietoja, ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Käyttöoikeus - Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilökohtaisista tiedoista. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun - Sinulla on oikeus pyytää, että oikaistamme kaikki tiedot, jotka uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että me täydentämme tietoja, jotka uskot olevan puutteellisia.

Oikeus poistaa - Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä - Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä - Sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiseen organisaatioon tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on lasten suojelun lisääminen internetin käytön aikana. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja ohjaamaan online-toimintaa.

thefoodiebunch.com ei kerää tietoisesti mitään henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos luulet lapsesi toimittaneen tällaisia ​​tietoja verkkosivustollamme, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ja teemme parhaamme poistaa tällaiset tiedot viipymättä tietueistamme.